Stránky

středa 3. září 2014

Žiji bio s Nonique

Zdravím v tomto škaredém počasí (aspoň u nás je zima a deštivo) a aby toho nebylo málo, tak na mě leze chřipka. Sice asi není dobré psát recenzi na voňavé produkty, když zrovna nic necítím, ale přírodní kosmetika NONIQUE není jen o vůni. 

Nevím zda tuto značku znáte?? Já viděla pár článků a hlavně mě zaujal banner na stránkách BESTMAKEUP, kde na mě křičel obrázek KUP si mě :). Na úvod bych chtěla poděkovat shopu za rychlou reakci na moji objednávku (tak jako vždy) a velmi milý a osobní přístup, kterého si cením ještě více.

Značka NONIQUE je péče z kontrolovaného ekologického zemědělství, no budeme tomu věřit :), ale je pravda, že nejsem posednutá, kde a jak dané produkty jsou vyráběny, ale začínám maličko sledovat složení a snažím se vyhýbat parabenům a silikonům, když to jde. Na stránkách Bestmakeup je o značce NONIQUE celkem dost informací. Základní infomrací asi je, že čerpá sílu z plodů karibského Noni, které kombinuje s Aloe Vera a řadou dalších BIO složek pocházejících z kontrolovaného zemědělství. Výrobky NONIQUE jsou bez přísad na bázi minerálního oleje, neobsahují parafín, parabeny, PEG, silikony ani umělé nebo syntetické vůně a barviva. Samozřejmostí je netestování výrobků NONIQUE na zvířatech.

Základem kosmetiky NONIQUE jsou plody karibského Noni. Ty ve spojení s Aloe Vera a dalšími až 14 aktivními složkami pocházejícími z ekologického zemědělství zaručují kvalitní péči o Vaše tělo. Více informací naleznete na Bestmakeup nebo na stránkách Nonique.

A na jaké výrobky padla moje ruka?? Stručně koupila jsem si oční krém, sprchový gel a mycí krém na obličej. Zatím nemůžu po týdnu používání napsat objektivní recenzi, kromě prvních dojmů.


Začneme krémem na oční okolí. Je velmi jemňoučký, lehce roztíratelný a první dojem je že pěkně zjemňuje okolí. Krém je nazýván jako "Emulze s BIO Noni, BIO Aloe Vera, BIO Grapefruitem a BIO Papájou" má silně povzbuzující účinky. Kombinace ovoce povzbuzuje oční okolí.Jelikož jsem si koupila jiný oční krém, první chci vypotřebovat ten a napsat Vám na něj recenzi a další bude tento. 



Další v pořadí je Vital sprchový gel s BIO plody Noni, BIO Aloe Vera, BIO pomerančovým olejem a BIO Kiwi má jedinečné revitalizační a hydratační účinky. S vůní Mandarinky, Kiwi a Pomeranče. Jeho vůně je velmi jemná a nevtíravá. Po použití necítím žádné extra zjemnění a zvláčnění a je pravdou, že jsem v  koupelně požitkář, který miluje vůně, pěnu a užívá si vodu.


Anti Aging mycí krém na obličej (100ml) obsahuje mnoho výživných látek, jako např. BIO bambucké máslo a BIO šípkový olej. Ty v kombinaci s BIO plody Noni, BIO Aloe Vera, BIO granátovým jablkem a BIO plody Acai dokonale čistí Vaši pleť. S vůni malin, plodů Acai a granátového jablka. Pro získání krásné pleti je důležité odstranění veškerých nečistot. Čistá pleť tak může lépe dýchat. Náš Anti Aging mycí krém na obličej odstraňuje z pleti odumřelé kožní buňky a nečistoty. Gel se používá ráno a večer, kdy se nanese mycí krém na mokrou pleť (obličej, krk a dekolt). Pomocí vzniklé pěny pleť umyjte. Poté krém spláchněte vlažnou vodou. První pocity z tohoto mycího gelu je čistá pleť, kterou pro můj pocit ještě očisťuji. 



Všechny výrobky mají na sobě uvedeno, že výrobky neobsahují žádná umělá barviva, parafíny, parabeny, PEG ani silikony. Téměř všechny naše výrobky jsou VEGAN, což znamená, že neobsahují žádné živočišné složky a nejsou testovány na zvířatech.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.

Translate